27 sierpnia 2012

Przynajmniej wiem co jem.

Trochę zapasów na zimę zrobione.
 Konfitura wiśniowa znakomita do deserów, oraz dżemy z wiśni i brzoskwiń.
Dla każdego coś dobrego.


Bułeczka z dżemikiem i kubek kawy- bezcenne.
Zastanawialiście się kiedyś dlaczego kupione w sklepie drzemy mają piękny kolor a domowe są wyblakłe - zwyczajnie są dodawane barwniki.



Do tego sznurek, szary papier i etykiety. (Przyklejałam je na mleko- trzyma się) i gotowe.

Pozdrawiam.

3 komentarze:

  1. ja dzisiaj walczę z grzybami...
    uroczo wyglądają słoiczki

    OdpowiedzUsuń
  2. ładne i na pewno pyszne przetwory, i zdrowe!
    Na mleko jeszcze nie przyklejałam, muszę spróbować!
    pozdrowienia,

    OdpowiedzUsuń
  3. Apetycznie:-) i do tego ładne dekoracje:-)pozdrawiam!

    OdpowiedzUsuń